Autorizații și Certificări

Avem mândria de a vă prezenta o colecție impresionantă de autorizatii și certificari care confirmă competența și calitatea serviciilor noastre. Cele 5 autorizatii, emise de către Arhivele Naționale Române, atestă abilitatea noastră de a prelucra, lega, păstra, restaura și utiliza documente arhivistice. În plus, suntem onorați să obținem certificări ISO, recunoscute la nivel internațional, care demonstrează respectul nostru pentru standardele de excelență și calitate.
Arhivare Fizică

Autorizație de prelucrare arhivistică

Această autorizație permite firmei de arhivare să desfășoare activități specifice în domeniul prelucrării și gestionării documentelor arhivistice.

Legătorie

Autorizație de legătorie

Această autorizație permite firmei de arhivare să efectueze operațiuni de legătorie și împachetare a documentelor arhivistice, asigurând astfel conservarea și protecția acestora.

Păstrare și Conservare

Autorizație de păstrare și conversare 

Prin această autorizație, firma de arhivare este autorizată să păstreze documente arhivistice și să le protejeze în condiții corespunzătoare, asigurând astfel conservarea pe termen lung.

Utilizare a Documentelor Deținute

Autorizație de utilizare documente

Prin această autorizație, firma de arhivare poate permite utilizatorilor să acceseze și să utilizeze documentele arhivistice într-un mod controlat și conform legislației în vigoare.

Restaurare

Autorizație de restaurare

Această autorizație permite firmei de arhivare să efectueze lucrări de restaurare și conservare a documentelor arhivistice deteriorate sau aflate în stare precară, cu scopul de a le reface și de a le conserva pentru viitor.

9001

​Certificarea SR EN ISO 9001:2015

Confirmă faptul că ne desfășurăm activitatea conform standardelor internaționale de management al calității, asigurând clienților servicii de înaltă calitate în domeniul arhivistic.

14001

Certificarea SR EN ISO 14001:2015

Demonstrează angajamentul nostru față de protecția mediului și implementarea unui sistem eficient de management al mediului, având în vedere impactul activităților noastre asupra acestuia.

45001

Certificarea SR EN ISO 45001:2018

Confirmă respectarea standardelor de management al sănătății și securității ocupationale, asigurând un mediu de lucru sigur și sănătos pentru angajații noștri și pentru toți cei implicați în activitatea noastră.

27001

Certificarea SR EN ISO/CEI 27001:2018

Atestă angajamentul nostru față de securitatea informației și implementarea unui sistem robust de management al securității informației, pentru a asigura confidențialitatea și protecția datelor clienților noștri.

​Ai nevoie de servicii de arhivare a documentelor?
Putem pregati pentru tine o ofertă personalizată!

Cere ofertă!


Explorează opțiunile noastre de arhivare în funcție de bugetul tău!
Obține estimare bugetară personalizată acum!

Verică Sevicii!