Povestea noastră
E-Arhive - O călătorie către inovație și excelență în arhivare

În anul 2021, în orașul Timișoara, am fondat E-Arhive cu o viziune clară în minte: să transformăm modul în care companiile gestionează și accesează documentele lor. Pornind de la experiența noastră solidă în domeniul arhivării, am construit o afacere dedicată oferirii de soluții inovatoare și servicii de calitate.

Ne-am propus să depășim limitările tradiționale ale arhivării, combinând tehnologia de ultimă generație cu abordarea personalizată. Am investit în dezvoltarea unei platforme digitale avansate, care permite digitalizarea, indexarea și gestionarea eficientă a documentelor într-un mod securizat și ușor de utilizat.

 Descoperă Serviciile Noastre

În paralel, am obținut toate autorizațiile necesare de la Arhivele Naționale, confirmând angajamentul nostru față de conformitatea legală și respectarea standardelor de securitate.

 Verifică Autorizățiile și Certificările Noastre 

Cu echipa noastră dedicată de experți în domeniu și infrastructura tehnologică de top, am creat un mediu sigur și eficient pentru companii să-și organizeze și să-și acceseze documentele într-un mod rapid și precis.

 Verifică Depozitul Nostru

Povestea noastră continuă să se dezvolte pe măsură ce ajutăm oamenii de afaceri să navigheze în era digitală a informațiilor și să-și optimizeze procesele de arhivare. Suntem mândri să fim partenerii de încredere ai companiilor, oferindu-le soluții de arhivare adaptate nevoilor lor specifice.

 Verifică Magazinul Nostru

​Ai nevoie de servicii de arhivare a documentelor?
Putem pregati pentru tine o ofertă personalizată!

Cere ofertă!


Explorează opțiunile noastre de arhivare în funcție de bugetul tău!
Obține estimare bugetară personalizată acum!

Verică Sevicii!