Scanare Cărți și Documente Atipice
Servicii profesionale de scanare și digitizare a cărților, documentelor vechi și altor documente atipice. Utilizăm echipamente de înaltă calitate și tehnologii avansate pentru a realiza procesul de digitizare precis și eficient. Transformăm documentele fizice în formate digitale ușor de accesat și gestionat, asigurând păstrarea și protejarea valorii lor istorice.

1. Scanare și digitizare profesională de carte și documente vechi

Utilizăm echipamente specializate de scanare, cum ar fi scanner-ele de rezoluție mare, pentru a păstra integritatea și calitatea documentelor originale. Procesul nostru de scanare asigură conservarea patrimoniului cultural-național prin transformarea acestor obiecte în format digital, fără a le modifica sau deteriora. Cu tehnologia noastră avansată, puteți avea acces la cărți digitale și documente istorice într-o calitate excepțională.

2. Procesare digitală și tehnologie OCR (Optical Character Recognition)

Echipa noastră de tehnicieni procesează imaginile la cea mai bună rezoluție, asigurând o vizualizare optimă și posibilitatea de căutare în conținut, precum și tehnoredactare sau printare. Utilizând tehnologia OCR, convertim imaginile în caractere, pregătind astfel documentele pentru utilizarea lor informativă. Această metodă avansată de procesare digitală ne permite să obținem documente digitale complete și ușor de utilizat.

3. PDF Searchable - Acces rapid și eficient la conținutul documentelor

Folosim formatul de fișier PDF (Portable Document Format), care integrează metadate fulltext peste imaginea scanată. Acest format permite căutarea informațiilor introducând anumite cuvinte cheie în conținut. De asemenea, puteți copia textul pentru analiză și tehnoredactare.

Prin postprocesare, eliminăm fundalul și optimizăm rezoluția și dimensiunea fișierului PDF. Pentru Ebook Reader, avem capacitatea de a converti documentele în orice format necesar.

​Ai nevoie să transformi o carte într-un Ebook?
Putem pregati pentru tine o ofertă personalizată!

Cere ofertă!


Explorează opțiunile noastre de arhivare în funcție de bugetul tău!
Obține estimare bugetară personalizată acum!

Verică Sevicii!